Aktuelno

10.03. 2016

Održana izborna Skupština ZSiK RSV

Izborna Skupština Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Vojvodine održana je sinoć, u velikoj sali Sportskog saveza Vojvodine u Novom Sadu. U toj prilici izabrani su novi organi zajednice, u kojoj će inokosne dužnosti u narednom periodu obavljati Vladimir Nikolić, kao predsednik Skupštine, Slobodan Višekruna, kao predsednik Upravnog odbora, i Zdravko Adamović, kao sekretar. Nadzorni […]

Detaljnije
09.03. 2016

Izborna Skupština ZSiK Pčinjskog okruga

Redovna izborna Skupština Zajednice sudija i kontrolora Okružnog rukometnog saveza Pčinjskog sazvana je za ponedeljak, 14. mart 2016. godine. Poziv sa dnevnim redom i radni materijal dostavljeni su članovima putem elektronske pošte.

Detaljnije
07.03. 2016

Izborna Skupština ZSiK RS Kosova i Metohije

Redovna izborna Skupština Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Kosova i Metohije sazvana je za utorak, 8. mart 2016. godine. Poziv sa dnevnim redom i radni materijal dostavljeni su članovima putem elektronske pošte.

Detaljnije
07.03. 2016

Izborna Skupština ZSiK Zlatiborskog okruga

Redovna izborna Skupština Zajednice sudija i kontrolora Okružnog rukometnog saveza Zlatiborskog sazvana je za sredu, 9. mart 2016. godine. Poziv sa dnevnim redom i radni materijal dostavljeni su članovima putem elektronske pošte.

Detaljnije