Dobrodošli na portal rukometnih sudija i kontrolora (www.rsk.rs), zvaničnu prezentaciju Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije. www.rsk.rs vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge objavljene na ovoj prezentaciji. Korišćenjem bilo kog dela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije i podložno je tužbi.

Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

 

Linkovi na druge web stranice

www.rsk.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja regionalnih zajednica sudija i kontrolora i članova zajednica pojedinačno, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje www.rsk.rs koristite na sopstvenu odgovornost. Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbiije ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korišćenjem ovog portala.

 

Zaštita privatnosti

www.rsk.rs poštuje privatnost svojih korisnika (registrovanih članova Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije) i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila www.rsk.rs .

Samo članovi Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije mogu dobiti mogućnost za pristup delu prezentacije koji je namenjen registrovanim članovima.

Ukoliko drugi korisnici to žele, moraju podneti pisani zahtev za registraciju sa obrazloženjem, na adresu za elektronsku poštu zsikrss@gmail.com


Korisnicima
www.rsk.rs strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
    lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
    objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

 

Izmene uslova korišćenja

Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

 

Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije