Aktuelno

08.11. 2022

Antić i Jakovljević sude Severna Makedonija – Rumunija na Women’s EHF EURO 2022

Vanja Antić i Jelena Jakovljević, naše internacionalne sudije, zadobile su poverenje Evropske rukometne federacije da sude utakmicu grupe C, između Severne Makedonije i Rumunije na Evropskom prvenstvu za žene. Utakmica će se odigrati u sredu 9. novembra sa početkom u 18:00h, a utakmicu možete gledati na kanalu Arena Sport 6.

Detaljnije
03.11. 2022

Antić i Jakovljević sude Poljska – Nemačka na Women’s EHF EURO 2022

Vanja Antić i Jelena Jakovljević, naše internacionalne sudije, zadobile su poverenje Evropske rukometne federacije da sude utakmicu grupe D, između Poljske i Nemačke na Evropskom prvenstvu za žene. Utakmica će se odigrati u subotu 5. novembra sa početkom u 20:30h, a utakmicu možete gledati na kanalu Arena Sport 5.

Detaljnije
03.11. 2022

Rukometašice Srbije startuju protiv Švedske na Evropskom prvenstvu

Rukometašice Srbije sutra započinju takmičenje na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Švedske. U dvorani Zlatorog u Celju, koja je domaćin grupe B preliminarne faze takmičenja u petak, 4. novembra od 20:30 časova naše rukometašice će krenuti u pohod na prve bodove. Srbija očekuje neugodnog, ali protivnika koga dobro poznaje. Izabranice Uroša Bregara su sa Švedskom imale […]

Detaljnije