06/06/2019

Redovna godišnja Skupština ZSiK RSS – Novi Sad, 16.06.2019

Redovna sednica (IV) Skupštine Zajdnice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije biće održana u Novom Sadu, u nedelju, 16. juna 2019. godine, od 14.00 sati.

Poziv sa dnevnim redom i radni materijal dostavljeni su članovima elektronskom poštom.

Takođe, posle sednice Skupštine je predviđeno i organizovano prisustvo utakmici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između muških reprezentacija Srbije i Švajcarske, koja će biti odigrana istog dana u Novom Sadu, dvorana “Spens“, od 18.00 sati. Ulaznice za utakmicu (pozivnice), svi članovi Skupštine i drugi pozvani rukometni radnici i članovi ZSiК RSS i RSS, dobiće pre početka sednice Skupštine prilikom dolaska (zaduženje za ulaznice imaju Ivan B. Mandić i Darko Stefanović). Posebno ističemo važnost utakmice i neophodnu podršku našoj reprezentaciji, te se zbog toga mole svi pozvani da pored sednice Skupštine, neizostavno prisustvuju i utakmici.

Ukoliko postoje potrebe za dodatnim ulaznicama za utakmicu za druge članove regionalnih zajednica potrebno je na službenu adresu ZSiK RSS za elektronsku poštu što pre dostaviti obaveštenje o tome, kako bi Rukometni savez Srbije mogao blagovremeno da izvrši raspodelu ulaznica za sve članove ZSiК RSS i RSS i druge zainteresovane rukometne radnike