27/04/2016

Program “mladi evropski sudija“, delegiranje EHF za evro kupove

Evropska rukometna federacija je odredila naše mlade sudije Nikolu Musića i Stevana Đurašinovića, obojicu iz Vrbasa, da vode utakmice Evropskog univerzitetskog prvenstva u Rijeci, Hrvatska, u periodu od 12. do 19. jula 2016. godine, u okviru programa “EHF Young Referee“.

Isto tako, novo takmičenje je i pred našim drugim mladim sudijskim parom, Majom Anđelić i Dušicom Đorđević, obe iz Niša, koje su određene da sude u Geteborgu, Švedska, u periodu od 4. do 8. jula 2016. godine, utakmice Evropskog otvorenog prvenstva za kadetkinje, u okviru objedinjenog kursa za nove kontinentalne sudije i “evropske mlade sudije“.

Kada se radi o završnici evropskih klupskih takmičenja, naše internacionalne sudije Vanja Antić i Jelena Jakovljević, vodiće 7. maja 2016. (subota) na Kanarskim ostrvima, Španija, revanš utakmicu finala evropskog “Kupa izazova“ za žene (EHF Challenge Cup), između španske ekipe Rocasa Gran Canaria ACE i turske ekipe Kastamonu Belediyesi Genclik SK. Link za direktan prenos putem interneta