09/11/2016

Poziv za dostavljanje ponuda za izradu – nabavku sudijske opreme

Svim zainteresovanim proizvođačima i dobavljačima sportske opreme
Predmet: Poziv za dostavljanje ponuda za izradu sudijske opreme

Shodno odluci Upravnog odbora Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije, započeta je procedura nabavke opreme za rukometne sudije koji sude u okviru svih rukometnih liga koje se igraju u Republici Srbiji (Super liga, Super B liga, Prva liga, Druga liga, Treća liga, Lige mlađih kategorija).

U vezi toga, objavljujemo poziv za dostavljanje pisma o namerama, odnosno odgovarajuće ponude za izradu sudijskih oprema i to prema sledećoj specifikaciji:

  • 420 kompleta (svaki komplet sadrži tri sudijska dresa (kratki rukav) i jedan šorc)
  • jedan dres obavezno crne boje, kao i šorc, druga dva dresa neutralne pastelne boje (npr.: limun žuta, fluo zelena, neon orange, fluo crvena, azurno plava, i sl.)
  • na dresu može biti štampan logo proizvođača
  • na dresu je predviđena štampa amblema Rukometnog saveza Srbije i sudijskog grba
  • na dresu i šorcu postoji mogućnost štampe reklamnih poruka

Ponuda treba da sadrži ukupnu cenu za 420 kompleta (sa PDV-om) (obavezno naznačiti cenu za jedan komplet), rok i mesto isporuke, način i rok plaćanja (eventualnu mogućnost plaćanja u ratama), deklaraciju o poreklu opreme (kvalitetu materijala za izradu), kao i referentnu listu ponuđača, te kontakt lice ponuđača sa brojem mobilnog telefona

Krajnji rok za dostavljanje pisma o namerama je petak, 18.11.2016. godine. do 15,00 sati. Pismo o namerama (ponuda) se dostavlja isključivo putem elektronske pošte na službenu adresu Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije (zsikrss@gmail.com).

Posle prijema prispelih ponuda, Upravni odbor ZSiK RSS će izabrati jednog ili više ponuđača da u dalje utvrđenom roku od 14 dana obavezno dostave uzorke po jednog kompleta opreme (tri dresa i šorc), kao i uzorke po veličinama (ženske veličine XS, S, M, L, XL, i muške veličine S, M, L, XL, XXL, XXXL) za probu opreme.

Potom će biti doneta odluka o najpovoljnijem ponuđaču, te će biti zaključen ugovor o izradi / nabavci sudijske opreme.