29/03/2019

Podržimo reprezentaciju Srbije, Beograd, 11. april 2019. god.

Muška seniorska rukometna reprezentacija igra kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, gde se u grupi pored naše reprezentacije nalaze još i selekcije Hrvatske, Belgije i Švajcarske.

Reprezentacija Srbije se konačno vraća u Beograd, posle gotovo pet godina, gde će odmeriti snage sa reprezentacijom Hrvatske. Naredna utakmica za plasman na Evropsko prvenstvo za muškarce koje će biti održano u Norveškoj, Švedskoj i Austriji u januaru 2020. godine, između reprezentacija Srbije i Hrvatske, biće odigrana 11. aprila 2019. godine sa početkom od 18.00 sati u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Ne treba napominjati rivalitet između dve reprezentacije, neizvesne mečeve sa prepunim dvoranama gde god da se igra, ali i dobre i korektne odnose dva saveza.

Hala „Aleksandar Nikolić“ će i ovog puta biti premala da bi primila sve koji bi želeli da budu deo ovog spektakla, sa željom i nadom da će naša reprezentacija doći do dva izuzetno važna boda, koji bi predstavljali veliki korak i napredak na putu ka evropskom prvenstvu.

SREĆNO ORLOVI…!!!

Najava utakmice Srbija – Hrvatska, 11.04.2019.