24/06/2017

Održana redovna godišnja Skupština ZSiK RSS

Danas je u Novom Sadu, u svečanom salonu hotela “Novi Sad“, održana redovna godišnja Skupština Zajednice sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije, na kojoj su, između ostalog, usvojeni izveštaji o radu i finansijski izveštaj, kao i izveštaj Nadzornog odbora za prethodnu godinu, takođe i plan rada kao i plan prihoda i rashoda za tekuću godinu, te izmene i dopune Statuta ZSiK RSS i Pravilnika o kategorizaciji rukometnih sudija i kontrolora.

Na sednici je pročitano i pozdravno pismo gospodina Vladislava Krsmanovića, predsednika Skupštine Rukometnog saveza Srbije, koji je poželeo uspešan rad i izrazio nadu da će Zajednica sudija i kontrolora RSS svojim odlukama i predlozima doprineti boljoj organizaciji u Rukometnom savezu Srbije i ukupnom napretku rukometa  u Srbiji, uz iskreno verovanje da ćemo zajednički prevazići mnoge probleme, a sve za dobrobit sporta koji volimo.

Sednici su prisustvovali i Nebojša Vidanović, predsednik Skupštine Zajednice delegata RSS, kao i Zoran Černoh, predsednik Upravnog odbora Zajednice delegata RSS.

Zajednica sudija i kontrolora RSS se progodnim poklonom zahvalila svom eminentnom članu, jednom od najboljih sudija i kontrolora, Živanu Stakiću, za sve godine rada i zalaganja za unapredjenje rada Zajednice. Predsednik Upravnog odbora ZSiK RSS, Zoran Stanojević, uručio je umetničku sliku Živanu Stakiću, rekavši da je ovo kraj jedne velike karijere, prvo sudijske, a zatim i kontrolorske, ali će Živan Stakić kao lektor nastaviti i dalje da daje svoj doprinos u radu Zajednice. Nema sumnje da će, kao jedan od najboljih eksperata za Pravila rukometne igre, u Srbiji, Evropi i svetu, Živan Stakić dati nemerljiv doprinos i u godinama koje dolaze.