17/09/2016

Naknadni i popravni seminari sudija i kontrolora

Shodno odluci Odbora za hitna pitanja ZSiK RSS, naknadni i popravni seminari za sudije i kontrolore biće održani u sledećim terminima:

Grupa SEVER, u Kaću, nedelja, 25.09.2016, Sportska dvorana “Hram“, dolazak i prijava do 8.45 h (ispitna komisija: Živan Stakić, Marton Fabijan, Zdravko Adamović)

Grupa CENTAR, u Beogradu, nedelja, 25.09.2016, Sportsko poslovni centar “Slodes“, dolazak i prijava do 9.30 h (ispitna komisija: Zoran Tijanić, Vlado Pendić)

Grupa ZAPAD, u Kragujevcu, subota, 1.10.2016, Druga kragujevačka gimnazija, dolazak i prijava do 10.00 h (ispitna komisija: Siniša Lazić, Milan Savković)

Grupa ISTOK, u Nišu, nedelja, 2.10.2016, Sportski centar “Čair“, dolazak i prijava do 10.00 h (ispitna komisija: Milan Rakić, Dušan Cvetković)

Učešće na jednom od naknadnih / popravnih seminara je obavezno za sve sudije i kontrolore koji nisu prisustvovali na redovnom jesenjem seminaru, kao i za sudije koje nisu položile test fizičke pripremljenosti na redovnom jesenjem seminaru. Lekarska uverenja su obavezne priložiti sve sudije koje to dosada nisu učinili. Isto tako, sve sudije i kontrolori koji dolaze na naknadni seminar obavezni su priložiti overenu kopiju uplatnice na ime kotizacije za seminar, ukoliko su uplatu izvršili posle 15.09.2016. godine. Iznos kotizacije i podaci za uplatu mogu se očitati u programima redovnih seminara http://rsk.rs/vesti/redovni-jesenji-seminari-za-sudije-i-kontrolore-2/.

U slučaju eventualne potrebe za bilo kojom vrstom dodatnog objašnjenja, zainteresovane sudije i kontrolori se mogu obratiti sekretaru ZSiK RSS.