07/05/2015

Međunarodne aktivnosti

Međunarodna rukometna federacija (IHF) ponovo je ukazala poverenje našim članovima, te je odredila internacionalne sudije Ivana Mošorinskog i Aleksandra Pandžića da vode utakmice na Svetskom prvenstvu za juniore koje će biti održano u Brazilu, jula meseca ove godine.

Pored sudija Mošorinskog i Pandžića, IHF je odredio i Zorana Stanojevića, predsednika Upravnog odbora ZSiK RSS, za pomenuto Svetsko prvenstvo, i to u ulozi jednog od menadžera takmičenja, što je još jedna potvrda kvalitetnog rada naše Zajednice.

Isto tako, Evropska rukometna federacija je odredila naše članove za finalne turnire evropskih klupskih kupova. Stevan Popov, nekadašnji elitni međunarodni sudija, sada istaknuti kontrolor Super lige, određen je od strane EHF da bude jedan od delegata – kontrolora na završnom turniru (final4) EHF kupa, koji će biti održan u Berlinu (Nemačka), 16. i 17. maja 2015. godine.

Sestre Radić, Mirjana i Ivana, posle prošlogodišnje završnice EHF Lige šampiona za žene, ove godine određene su za zapisničare / merioce vremena na završnom turniru (final4) EHF lige šampiona za muškarce, koji će biti održan u Kelnu (Nemačka), 30. i 31 maja 2015. godine.