27/05/2016

Letnji edukativni kamp za sudije i kontrolore 2016 – još tri dana za prijavu učešća

Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije tradicionalno, ove godine po trinaesti put, organizuje letnji edukativni kamp za sudije i kontrolore.

Ovogodišnji kamp biće organizovan u Kragujevcu, sportsko hotelski kompleks “Šumarice“, u periodu od 4. do 10. jula, i to u dve smene:

PRVA SMENA (od 4. do 8.07.2016) predviđena je za učešće sudija, koji se mogu prijaviti po sopstvenoj želji, bez obzira na stepen takmičenja na kojoj se osnovnoj listi sudija nalaze;

DRUGA SMENA (od 8. do 10.07.2016) predviđena je za kontrolore, koji se mogu prijaviti po sopstvenoj želji, bez obzira na stepen takmičenja na kojoj se osnovnoj listi kontrolora nalaze. Takođe, u drugoj smeni kampa mogu učestvovati i sudije sa osnovne liste prvog stepena takmičenja (Super liga A i B lista sudija). Kontrolori koji nisu uvršćeni na pripadajuću listu ove godine zbog neučešća na kampu prethodne 2015. godine, obavezni su da učestvuju na kampu kako bi u narednoj sezoni bili uvršćeni na odgovarajuću listu.

Informacija o održavanju kampa “Šumarice 2016“

Prijava za učešće na Kampu 2016 (obrazac)

Rok za prijavu učešća je 30.05.2016. godine (ponedeljak). Posebno obratiti pažnju na elektronsku adresu namenjenu za prijave učešća na kampu.